Kisokos

Thermo kerékpáros mezek

Thermo kerékpáros mezek

2019. 11. 21.
Akár sportolás, akár mindennapi közlekedés céljából kerékpározott már valaki nyáron, egy idő után biztosan elkezdett érlelődni benne a gondolat, hogy mi lenne, ha ezt az élvezetes tevékenységet az év minden évszakában végezhetné.
Tovább
Gepida a hazai márka, a magyar kerékpársiker!

Gepida a hazai márka, a magyar kerékpársiker!

2019. 08. 06.
A Gepidára igazán büszkék lehetünk, mert – bár kevesen vannak tisztában vele – egy 25 éves magyar kerékpármárkáról van szó, melynek minden egyes termékei hazai tervezők és fejlesztők munkáját dicséri. Egy Gepida kerékpár megvásárlásával nemcsak egy kiváló minőségű kerékpár elégedett tulajdonosai lehetünk, hanem egyúttal támogatjuk a hazai gazdaság fejlődését is.
Tovább
Női kerékpáros ruházat

Női kerékpáros ruházat

2019. 07. 29.
Ebben a cikkben röviden megpróbáljuk összefoglalni, miben különböznek a női és férfi kerékpáros ruházat egyes darabjai, és miért nem célravezető az, ha a hölgyek a férfiak számára kialakított, kisebb méretű ruhákat viselik.
Tovább
Kerékpáros nadrág

Kerékpáros nadrág

2019. 06. 19.
Milyen praktikus okai lehetnek a kerékpáros nadrág viselésének? Mivel biztosan sokak fejében felvetődött már a kérdés, miért van szükségünk egy speciális (és az utcainál sokszor jóval drágább) kerékpáros nadrágot viselni, a sétáláskor hordott farmer, vagy hétköznapi ruha helyett. Az alábbiakban ennek okaira próbálunk meg röviden rávilágítani.
Tovább
Bicikli vásárlás

Bicikli vásárlás

2019. 05. 15.
Manapság a technikai újításoknak, a rengetegféle felszereltségnek és a különféle felhasználási módoknak köszönhetően kerékpár vásárlás esetén egyre komolyabb kihívás elé vannak állítva a vásárlók. Alábbi cikkünkben, rávilágítva a különféle szempontokra, ebben próbálunk meg segítséget nyújtani.
Tovább